Aller au contenu

Michel Wuyts a écrit l’acolyte d’Andy Peelman dans « Spartacus Run » : « Anders dan Parijs-Roubaix, maar minstens even Plezant » | la télé

la téléHet mag eens wat lichtvoetiger voor Michel Wuyts (65). Dans le spelprogramma ‘Spartacus Run’, binnenkort op VTM, zal de wielerjournalist commentaar geven in een duobaan a rencontré Andy Peelman (38). « Je kan nataever zijn in je commentaar. »

Dans ‘Spartacus Run’, gaan vierentwintig BV’s de strijd aan op een hindnissenparcours. Ze sleuren onder meer met zware zandzakken, Wordelen zich onder prikkeldraad door de modder, trotseren een steile giga ramp, klimmen in metreshoge netn en klauteren via apenlijnen en monkey bars over water. Ze zien flink af en dat doen ze met één doel voor ogen: de snelste en de beste zijn.

Onder meer Laura Tesoro, Sammy Mahdi, Lauren Versnick et Avarage Rob entrent dans les rangs. Maar de opvallendste naam in rijtje est le commentateur de die van Michel Wuyts. Na jaren commentaar bij wielrennen, gaat het er nu iets luchtiger aan toe bij hem. « Het is eens iets helemaal anders dan Parijs-Roubaix of de Tour De France, maar wel minstens even Plezant », zegt Wuyts. « BV’s die zotte gênenisse trotseren en daarbij al eens een grappige stoot uithalen : dat maakt dat je toch wat creaever kan zijn in je commentaar. En rencontré Andy als verslaggever in het veld, had ik natuurlijk een topcollega aan mijn zijde. Maar ik moet ook toegeven dat een aantal BV’s bijna even verbeten zijn als profwielrenners. Sommigen gingen ver over hun grenzen om de beste tijd neer te zetten. Al kan uiteraard niet iedereen een toptijd achter zijn naam noteren (lacht). Oh ja, ook dit nog : verwacht je aan verrassingen. »

Pris verdelen

Le duo verdeelt, en naviguant van Pedro Elias et Wesley Sonck dans de ‘Container Cup’, de prise. Wuyts in het commentaarhokje, Peelman gaat de BV’s tijdens hun proef aanmoedigen. «Ik a été verbaasd sur la compétitivité des vendeurs. Velen gingen echt extreem diep om de beste tijd neer te zetten ”, agent vertel de voormalige. « Al waren sommigen vooral ook… hilarisch. Ikzelf heb me rot geamuseerd langs de zijlijn en ben trots dat ik met zo’n grote meneer als Michel Wuyts mag samenwerken. We vullen elkaar goed aan: Michel die op zijn legendarische manier commentaar geeft, en ik die mijn plezante zelve mag zijn. »

De acht bekende Vlamingen die aan het einde van de rit de beste tijd neerzetten, strijden in de finaleweek tegen elkaar. Nog BV’s die strijden voor de sportieve uitdaging staan ​​​​zijn. Lindsay Bollen, Francesco Planckaert, Sean Dhondt, Jinnih Beels, Maarten Vancoillie, Ian Thomas, Johan Museeuw, Aagje Vanwalleghem et Loïc Van Impe.

LIES OOK :

Van het fonkelnieuwe ‘Spartacusrun’ tot het tijdloze ‘Tien Om Te Zien’: dit ziet u deze zomer op VTM

Andy Peelman maakt carrièresprong naar ‘Spartacus Run’ en ‘Lego Masters’ : « Blij en trots dat VTM mij deze kansen biedt » (+)

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *