Aller au contenu

Salah Abdeslam trouwde afgelopen zomer in de gevangenis | Buitenland

Salah Abdeslam est afgelopen zomer getrouwd in de gevangenis van Fleury-Mérogis (à Frankrijk). Dat meldt de Franse radiozender ‘RTL France’. Het ging niet om een ​​burgerlijk huwelijk, maar om een ​​religieus huwelijk. Het werd pour telefoon voltrokken in de cel.

Le partenaire van Abdeslam est geïdentificeerd door de inlichtingendiensten. Volgens ‘RTL France’ gaat het een ​​vrouw die door de vader van de terrorist is uitgekozen. Salah Abdeslam kende haar niet. Zijn nieuwe vrouw is dus niet de vrouw met wie hij een relatie had voor de aanslagen in Parijs, luidt het.

‘RTL France’ meldt dat de Franse autoriteiten al enige tijd zouden geweten hebben dat Abdeslam van plan was te trouwen. Zij luisteren au zijn telefoongesprekken af.

Sinds zijn arrêté le 18 mars 2016 heeft Abdeslam talrijke brieven ontvangen, voornamelijk van jonge geradicaliseerde vrouwen. ‘RTL France’ meldt dat twee van hen een religieus huwelijk met de terrorist wilden aangaan, maar ze haakten af ​​​​toen de informatie door de media werd onthuld.

Gecontacteerd door RTL wilden noch de Franse, noch de Belgische defenderen van Salah Abdeslam reageren op dit nieuws.

De terrorist werd al veroordeeld voor zijn rol in de aanslagen van 13 novembre 2015 in de Franse hoofdstad en voor de schietpartij in Forest van 15 mars 2016. Midden juli werd hij overgebracht naar België voor het proces van de aanslagen van 22 maart 2016 in Zaventem en Bruxelles.

Regardez : Salah Abdeslam overgebracht naar gevangenis Ittre

Lees ook: Cel van Abdeslam à Ittre ondersteboven gekeerd na geruchten over ontsnappingsplan

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *