Aller au contenu

Steeds meer meldingen in Frankrijk van mysterieuze naaldprikken in discotheken | Buitenland

Frankrijk est in de ban van een vreemd fenomeen in het nachtleven. In verschillende steden duiken meer en meer getuigenissen op van jongeren die beweren in een discotheek of in een bar met een naald te zijn geprikt. De Franse politie onderzoekt nu de zaak.

Verschillende dossiers zijn geopend. Volgens de Franse zender France Info onderzoekt de politie 130 incidenten. In de meeste gevallen komen de klachten van jonge vrouwen. Les médias sociaux op sont sprake van heel wat ongerustheid.

Feestgangers maken gewag van een plotse prik, waarna ze zich onwel voelen. Bloedonderzoek toonde evenwel geen vreemde substanties in het bloed van slachtoffers aan. Vaak est wel een rode plek zichtbaar.

De politie roept feetvierder op om oplettend te zijn en eventuele incidenten te melden. Wie een prik voelt, laat zich best in het ziekenhuis onderzoeken.

Verenigd Koninkrijk

In het verenigd Koninkrijk was er een tijd geleden ook spraken van een soortgelijke problematiek. Er werden meerdere cases vastgesteld van jonge les étudiants meurent rencontré een naald geprikt werden tijdens het uitgaan.

Étudiante Sarah Buckle, a été een van de slachtoffers. Ze was op 28 septembre in Nottingham op stap toen ze plotseling ziek werd. Ze beschreef hoe ze het ene moment in orde was en het volgende moment niet meer uit haar woorden kon komen of kon blijven staan.

Ze werd de volgende ochtend wakker in het ziekenhuis met een kleine speldenprik op haar hand. « Ik heb al eerder te veel gedronken, maar dit was totaal anders, » zei ze. « Ik begrijp niet waarom dit gebeurt, het is angstaanjagend. Je kunt je buvais bedekken, maar hoe kun je voorkomen dat iemand je neersteekt ? »

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *